Europort 2019

Geachte relatie,

Bijna is het weer zover : De beurs EUROPORT 2019 voor de Maritieme sector.

Deze wordt gehouden van 5 tot en met 8 november 2019  in de Ahoy te Rotterdam.

Het belooft weer een grootschalige beurs te worden, met allerlei nieuwe technieken, mede op het vlak van emissies en vergroening. Als vanouds hopen wij als  De Groot Diesel Marine Services B.V. weer aanwezig te zijn. Dit jaar staan wij voor het eerst in Hal 1 en willen u bij deze graag uitnodigen om ons een bezoek te brengen bij standnummer 1125.

Voor de eerste keer staat De Groot Diesel Marine Services B.V. daar ook als vertegenwoordiger van het motormerk MAN, deze zeer zuinige en betrouwbare motoren zijn een goede aanvulling op ons levering programma. Ook kunnen wij vol trots als één van de eerste de gecertificeerde stage V MAN dieselmotor presenteren, die wij het tweede kwartaal volgend jaar kunnen gaan leveren.

De Groot Diesel Marine Services B.V. presenteert zich ook dit jaar, weer als één van de oudste dealers van  de Cummins in Europa. Ook Cummins komt met de nieuwste motor type X15M op de Beurs, die wij als eerste verkochten in Europa en deze al mochten inbouwen bij twee van onze klanten.

Voor een hermotorisering bent u natuurlijk ook in onze stand aan het goede adres, en adviseren wij u dan ook op de juiste en voordeligste manier. Zeker nu er vanaf januari 2020 aan de nieuwe emissie eis moet worden voldaan betreft Stage V, kunnen wij u nog motoren leveren met het bouwjaar 2019 die na 1 januari 2020 nog 18 maanden geleverd en ingebouwd mogen worden. Vraag naar deze mogelijkheden!

Ook is De Groot Diesel Marine Services B.V.  heel sterk in het leveren van filters en onderdelen als mede de service  voor de Cummins gebruikers, maar ook op het gebied van MAN motoren en andere bekende merken motoren.  

En wat denk u van verbouwingen en schade aan schepen. Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Als producent van de “van Ballegooy Boegschroefsystemen “ willen wij ons presenteren met de overbekende stuurrooster modellen of de verschillende boegschroef installatie, tot zelfs in de meest kleine afmetingen. Ook produceren en leveren wij onze ballastpompen in diverse modellen en is op elk schip toepasbaar.

Voor het adviseren van het bouwen en afbouwen van diverse soorten schepen moet  u beslist onze stand niet voorbijgaan. (zoals droogladingschepen, tankers, baggervaartuigen, coasters.)

Ook dan staan onze adviseurs voor u klaar, en kunnen u geheel in allerlei vormen zoals een casco of als geheel afgebouwd als ook een motorinstallatiepakket  aanbieden.

Dus, gewoon komen !!!

Geachte relatie, kom gerust langs om even bij te praten, onder het genot van een hapje en drankje, graag tot ziens op stand no 1125  

Hierbij een link om gratis te registreren :

https://registration.n200.com/survey/23magzfjfqbgd?actioncode=NTWO000103IVB

Hartelijk groeten en tot in de Ahoy te Rotterdam het verkoopteam van:    

De Groot Diesel Marine Services B.V.        

verwant bericht