Cummins

Cummins

Als Cummins-dealer zijn we verheugd om stage 5-motoren te kunnen leveren, variërend van 456 pk tot 600 pk, geschikt voor zowel voortstuwingsmotoren als boegschroefaandrijvingen.

Wat onze diensten echt uniek maakt, is de alomvattendheid ervan. Onze ervaren monteurs zorgen niet alleen voor de levering van uw nieuwe installatie, maar verzorgen ook de volledige inbouw ervan. Daarnaast bieden we uitgebreide onderhouds- en revisiediensten voor scheepsmotoren, zowel in de Benelux als daarbuiten. Dit betekent dat we u niet alleen voorzien van hoogwaardige motoren, maar ook van de nodige services om ze in topconditie te houden.

De Cummins stage 5-motoren worden geleverd op een robuuste skid, waarop zowel het SCR-systeem als het DPF-systeem zijn geïntegreerd. Hierdoor krijgt u een compacte installatie met een krachtige en efficiënte Cummins-motor, en voldoet uw schip ook aan de meest recente milieunormen.

Of u nu op zoek bent naar de perfecte motor als voortstuwing of boegschroefaandrijving, onze Cummins stage 5-motoren bieden de ideale combinatie van vermogen, efficiëntie en milieuvriendelijkheid. Aarzel niet om vandaag nog contact met ons op te nemen en ontdek hoe deze motoren uw toepassingen naar nieuwe hoogten kunnen tillen.

Uitstekende scheepsvoortstuwing van vandaag en morgen.

Laat u vrijblijvend informeren naar uw nieuwe efficiënte voorstuwingsmotoren van morgen.